Tarih: 22.12.2022 11:16

10KolikleR Taraftar Grubu imzasıyla sosyal medya da yapılan zehir zemberek açıklama

Facebook Twitter Linked-in

10KolikleR Taraftar Grubu imzasıyla sosyal medya da yapılan zehir zemberek açıklama gündem oldu! Balıkesirspor'u Balıkesir protokolünün yanlız bıraktıklarını belirten açıklama ise şöyle;
BALIKESİRSPOR’UN GELİRLERİNE PEŞKEŞ ÇEKENLER, BALIKESİRSPOR’DAN ALDIKLARINIZI GERİ VERME ZAMANI GELMİŞTİR.!
Kötü Günlerde Bu Takımı Yanlız Bırakan Protokolden, Onların Satın Aldığı Kalemlerden Ve Yalakalarından Hesap Sorma Günü Gelmiştir. Bu Koca Çınarın Altında Sinek Gibi Ezileceksiniz.
Balıkesirspor’un Başarısında En Ön Saflarda Poz Vermek İçin Birbirini Çiğneyen Takım Elbiseliler, Bundan Önceki Başarısız Ve İş Bilmez Yönetimlerin Cezasını Balıkesirspor’umuz Yeterince Çekti. Belediyenin Borçlarını Bile Yüklediğiniz Bu Halk, Yıllardır Kulübün Borcunu Kendi Borcu Bildi Ve Yıllardır Üzerine Düşeni Fazlasıyla Yaptı.
Vatandaşın Vergisinden Ve Emeğinden Yolunu Bulan Sözde Ağa Babaları, Kulüpten, İhalelerden Ve Belediyelerden İndirdiklerinizi, Bu Şehrin Parasını, Bu Şehrin Takımına Harcama Vakti Geldi Ve Hatta Geçiyor.
Lüks Makam Odalarınızdan Kafalarınızı Çıkarın. Kulübümüzün Maddi Gücü Ve Taraftarımızın Sabrı Kalmamıştır. Ama Bilesiniz Ki Bu Şehrin Hala En Büyük Sivil Toplum Örgütü 10KolikleR’dir Ve En Büyük Gücü Taraftarıyla Birlikte Balıkesirspor’dur.
Ya Kulübün Yükünü Sırtlamak İçin spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Balıkesir spor Sevdalıları Gibi Gövdenizi Taşın Altına Koyarsınız, Yada Ağır Taş Olan Balıkesirspor’un Altında Kalırsınız.
Son Olarak Mevcut Yönetimimizde Bir Kaç Yöneticinin Bizlere Talimatlar Verdiğini, Onlar Hakkında Kötü Bir Şey Yazıp Çizmeyeceğimizi, Bu Yönetici Arkadaşlardan Çekindiğimizi Söyleyenler Olmuş, Bu Alçakça Söylemlere Ve Bunları Söyleyenlere’de Diyeceklerimiz Var!
Bizlere Bu İftiraları Atan Alçak spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Balıkesir spor Düşmanları Önceki Dönem Neredeydiler ? Onca Arsızlığa, Hırsızlığa, Başarısızlığa Neden Sessiz Kaldılar ?
Şehrin En Büyük Sivil Toplum Örgütü Olan 10KolikleR, Geçmiş Yönetimlere, İş Adamlarına, Belediye Başkanlarına Balıkesirspor’un Menfaatleri İçin Korkusuzca Nasıl Meydan Okuduysa, Şimdi de Okur, Yarında Okur ! Sizde Kudurmaya Devam Edersiniz. Bizi Kendinizle Karıştırmayın! Sizin Kalemleriniz Ve Fikirleriniz Satılık Olabilir Ama Bizim spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Balıkesir spor Sevdamız Satılık Değildir. spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Balıkesir spor Her Şeyden Önce Gelir.
Yönetimimizin Ve Balıkesirspor’un Sonuna Kadar Arkasındayız. Şuan Ki Mevcut Yönetimimizin İyi Niyetinden Ve Gayretinden Şüphemiz Yok. Fakat spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Balıkesir spor Kendi Çıkarları Ve Menfaatleri Doğrultusunda Kullanılırsa, Balıkesirspor’un 1 Lirasını Bile Kötüye Kullanırlarsa, Kişi Ve Şahıslara Aldırış Etmeden Masaya En Sert Şekilde Yumruğumuzu Vurur, Hesabını Kim Olursa Olsun Sorarız!
BALKES’i SATANI, BİZDE SATARIZ ! ifadelerine yer verildi.
 

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY