Tarih: 27.02.2023 12:18

Asıl Siyaseti Siz Yapıyorsunuz Balıkesirspor Yönetimi !

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesirspor Yönetimi bir açıklamada bulunmuş.Biraz da gereksiz bir açıklama olmuş.Yaptıkları açıklamada;

Kuvâ-yi Milliye Şehri Balıkesir'in 57 yıllık köklü çınarı olarak Büyük Balıkesirspor camiası,daima devletimizin ve milletimizin yanındadır.Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından,birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde birleştirici güç olan futbola siyaset bulaştırma ve ayrıştırma çabası içerisinde olanları şiddetle kınıyoruz.

Ülkemizin birlik ve beraberliğine zarar verecek hiçbir girişime fırsat vermeyeceğiz.Daha da kenetlenerek yaralarımızı sarmaya devam edeceğiz.#DevletMilletElEle hashtagiyle de sonlandırmış.

Elbette Devlet ile Millet el elede karıştırmışsınız. Devlet ile Hükümeti karıştırmayın!Yönetim şeklini beğenmediğin İktidarı istifaya çağırmak demokrasilerde olağan davranışlardır.Devlet, hükûmetten daha geniştir.Hükûmet ise devletin bir parçasıdır.Devlet, devamlı ve süreklidir. Hükûmet ise geçicidir, kısa ömürlüdür.
Hükûmet, devlet otoritesinin işletilmesini sağlayan bir araçtır.Hükûmet sadece devletin beyni olma görevindedir.

Devlet, kişisel olmayan bir otoritedir.Memurlar bürokratik usullere göre işe alınır ve görevliler, hükûmetin ideolojik isteklerine duyarsız olacak şekilde seçilir.
Devlet, ortak iyiyi ve genel iradeyi temsil etmeye çalışır. Fakat hükûmet ise belli ideolojileri temsil eder.Protesto eylemi suç değildir. Herkesin görüş ve düşüncelerini açıklama ve yayma hakkı vardır. İsterlerse bunu tek başına veya topluca gerçekleştirirler. Önemli olan protesto eylemiyle anlatılanları,dile getirilenleri dikkate almaktır.Demokrasinin gereği eleştiriye katlanmaktır.Cumhuriyet ile demokrasi arasındaki fark nedir?

Demokrasi fikir ve düşünce özgürlüğünün vazgeçilmez temel taşıdır.Mustafa Kemal Atatürk'ün bu konuda söylediği sözler vardır..
"Bu millete çok şey öğretebildim ama onlara uşak olmayı bir türlü öğretemedim"demiştir.

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY