Tarih: 24.02.2023 13:16

"BAİMDER DEPREMZEDE AİLELERİ UNUTMADI"

Facebook Twitter Linked-in

 6 Şubat pazartesi günü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli olmak üzere 11 ilde hissedilen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki yıkıcı depremin yaraları el birlik sarılmaya çalışılıyor.
 Balıkesir'de depremin ilk gününden bu yana  Balıkesir Valiliği,Belediyeler,Siyasi partiler ve Stk lar ellerinden geldiğince"Tek Yürek" olarak yaraları sarmaya çalışıyor.
Bu bağlamda  Balıkesir İşadamları ve Müteahhitleri Derneği BAİMDER'de her zaman olduğu gibi taşın altına elini koydu.İş insanlarıda çeşitli nakti ve ayni yardımlarda bulunuyor.
 Bu konu ile ilgili Kuva-i Milliye Mahallesi'nin yardımsever ve çalışkan Muhtarı Hanife Güneş'tende bir açıklama geldi.
 Muhtar Güneş; "Ülkemizi derinden yaralayan depremden dolayı şehrimize gelen 20 depremzede ailemizin 6 aylık tüm masraflarını karşılayan işadamlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.
 BAİMDER Başkanı Bülent Haluk Türkbeyi; Bu zor günlerde hepimizin elini taşın altına koyması gerekiyor. Bizlerde derneğimiz olarak elimizden geleni yapacağız. 20 depremzede Ailemizin 6 aylık tüm masraflarını İşadamları arkadaşlarımız ile birlikte Balıkesir Valiliğimizin ve Kuvvai Milliye Mahallesi muhtarımızla birlikte organize ederek karşılayacağız. Yardımda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu zor süreçleri hep beraber aşacağız." dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY