Tarih: 21.07.2022 14:25

BALIKESİR CHP DE MİTİNG HEYACANI

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı 24 Temmuz 2022 Saat 18:30 da yapacağı ve Genel Başkan Kemal Kılıçtaroğlu’nun katılımıyla 3.sü yapılan MİLLETİN SESİ mitingi için tüm teşkilatlarıyla Ali Hikmet Paşa Meydanında miting bilgilendirme basın toplantısı düzenledi.

 

Yapılan Basın açıklamasına CHP Grup Başkan vekili Özgür Özel,Chp Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın,Balıkesir Milletvekilleri Ensar Aytekin,Dr.Fikret Şahin, Balıkesir Chp’nin 20 İlçe başkanı,Belediye başkanları ile İl ve İlçe yönetim kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Serkan Sarı;

1 aylık sıkı bir çalışmayla örgütlerimizin emeği ve mücadelesiyle bugün yıllardan beri yapılan Kuvayi Milliye miting alanını bize getireceğini ve bu alanın daha da büyütülmesi gerektiğini vurgulayarak valiliğimizden,emniyet güçlerimizden miting alanını büyütmek üzere talepte bulunduk. Balıkesir tarihinde görmediği bir mitinge milletin sesinde ses olacak, derman olacak bir mitinge ev sahipliği yapacak. Bugün buradan bütün Balıkesir’li. hemşehrilerimize çağrıda bulunuyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun çiftçimiz, emekçimiz, çalışanımız, işçimiz, işsizliğimiz, öğrencimiz, atanamayanlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız için umut olmaya cesaret olmaya geliyor. Gelin hep birlikte bu mitinge ev sahipliği yapalım. O coşkuya sizler de ortak olun diyorum dedi.

Ardından sözü alan Chp Genel Başkan yardımcısı Ahmet Akın;

‘’Milletin sesi mitingimizin üçüncüsünü kuvayi milliyenin başkentinde gerçekleştiriyoruz. Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 24 Temmuz Pazar günü saat 18:30 da Kuvayi Milliye Meydanında halkımızla kucaklaşacak.

Balıkesir' imizde milletimizin arzusu olan halk iktidarının artık çok yakın olduğunu hep birlikte göreceğiz. Ve hep birlikte yaşayacağız. Değerli hemşehrilerim. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 'nun bize katılın çağrısı yurdumuzun dört bir yanında yankılandığı ve bu çağrı toplumun her kesiminde de büyük bir karşılık buldu. Balıkesir ’lilerin Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu' nun bize katılın çağrısına yanıtı 24 Temmuz 'da Kuvayi Milliye Meydanı'mızda büyük bir coşkuyla kucaklayarak olacaktır.

Bu miting değerli arkadaşlar, milletin mitingidir. Bu miting milletimizin bir seçiminin ta kendisidir. bizi ekonomik buhranlar içine sokanlara bir cevap olacaktır. Açlık ve yoksulluk içinde kendi kaderine terk edilmiş insanlarımızı toprağını ekemeyen mahsulü tarlada kalanların,süt hayvanlarını kesmek zorunda kalanların ve çiftçilerimizin, köylülerimizin kepenk kapatan esnafımızın, işçilerimizin ve milletimizin mitingidir.

Bu miting ;gelecek hayalini kaybetmiş,yurt dışına çıkmış ve çıkma hayalini kuran gençlerimizin mitingi olacaktır. Kurtuluş Savaşı savaşı zaferimizi taçlandıran, 99.yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti 'nin tapusu Lozan Anlaşması’nada sahip çıkan, MİLLETİN SESİ mitingimizde genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile buluşmaya davet ediyoruz’’ dedi.

Ardından açıklama yapan Chp Grup Başkan vekili Özgür Özel;

‘’Ak Parti ve onun destekçisi, Milliyetçi Hareket Partisi iktidar olmak, yapacaklarını söylemek, sorunlara çözüm üretmek yerine muhalefete muhalefet etmeyi tercih etmektedirler. Bugün iktidar muhalefete muhalefet görevinide üstlenmiştir. Bugün muhalefet Millet İttifakı ve ittifakımızın kurucusu. partimizin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, sorunlara tespit ve çözüm yollarını göstermekle iktidarı devralmak için seçime kadar gün saymaktadır.

Hiç merakınız olmasın. Meraklısına eğer bir tek liderden bahsedecekseniz, biz size, muhalefetteyken taşerona, kadro verdiren tek liderden Kemal Kılıçdaroğlu 'ndan bahsederiz.

Emekliye iki maaş ikramiyeyi vereceğiz dedi verdiler. Asgari ücrete zam yaptılar. 3600 ek göstergeyi verdiler. TRT payını kaldırarak faturaları düşüreceğiz dedik,kaldırdılar. En sonunda öğrencilerin Kredi Yurtlar Kurumundaki öğrencilerimize büyük yük getiren fahiş faizleri sildiren muhalefetteyken bunları başaran Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'dur’’ dedi

Bütün yıkıcı sorunların üstüne gittik. Bu konuda ısrarlı takibiyle sonuç alan Genel Başkanımız. iktidara geldiğinde bu ülkede asık surat bırakmayacağının, aç karın bırakmayacağının,yoksul insan bırakmayacağının ,halkını hak ettiği noktaya taşıyacağından kimsenin şüphesi olmasın.

Bu pazar günü ve yaz boyunca devam edecek olan büyük halk buluşmalarıyla,İKTİDAR Yürüyüşümüzün ilk adımıdır. O ilk adımda Balıkesir'de bize nasip olmuştur’’ifadelerine yer verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY