Tarih: 09.12.2023 17:24

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Mahalle Ziyaretlerinde Halkla İstişarede Bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir'in Balya ilçesinde, Belediye Başkanı Orhan Gaga, Yazlık, Karamustafalar, Karadağ ve Danışment mahallelerini ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi.

Gaga, ziyaretlerde mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Mahallelerde yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gaga, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, "Mahallelerimizde yapacağımız çalışmalarımızı ve halkımızın bizlerden isteklerini konuştuk. Sizlerin yanında ve arasında olmak, sizlerin desteklerini hissetmek bizlere daha fazla güç veriyor. Daha çok yol yürüyeceğiz, çok söz söyleyeceğiz ve ilçemizi birlikte yöneteceğiz. Olmaz denileni birlikte olduracak, yapılmaz denileni birlikte yapacağız! Balya’nın makus tarihini değiştirecek, yine ve yeniden biz yazacağız. Balya’nın gelişmesi için nice alın teri dökeceğiz." dedi.

Gaga, mahallelerde yapılacak çalışmalar kapsamında, yol, kaldırım, su, kanalizasyon, aydınlatma, park ve bahçe gibi altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra, kültürel ve sosyal etkinliklerin düzenlenmesi, gençlerin ve çocukların desteklenmesine yönelik projelerin hayata geçirileceğini belirtti.

Gaga, ziyaretlerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Mahalle sakinleri memnun

Gaga'nın mahalle ziyaretlerinden memnun olduklarını belirten vatandaşlar, "Başkanımızla bir araya gelmekten çok mutlu olduk. Taleplerimizi ve önerilerimizi dinledi. Mahallemizde yapılacak çalışmalardan dolayı çok heyecanlıyız." ifadelerini kullandılar.

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY