Tarih: 14.11.2023 15:46

Balya Belediyesi'nden İlçeye Hizmet Seferberliği

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir'in Balya ilçesinde, belediye tarafından ilçenin dört bir yanına hizmet seferberliği başlatıldı.

Belediye Başkanı Orhan Gaga'nın talimatıyla başlatılan çalışmalar kapsamında, mahallelere bank dağıtımı, Karadağ Mahallesi'nde tuvalet yapımı, Müstecap Mahallesi'nde parke taş döşeme, ilçe genelinde logar temizliği, ilçe genelinde temizlik çalışmaları, ilçe merkezimizde çevre düzenleme çalışmaları ve Medrese Mahallesi'nde mezarlık genişletme çalışmaları yürütülüyor.

Belediye Başkanı Orhan Gaga, yaptığı açıklamada, "Açılmayan yolları açıyor, yapılamayan hizmetleri yapıyor çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Herkese yaptığımız işi duyuruyoruz, hesabını veriyoruz, vatandaşımıza soruyoruz, şeffafız. Hizmetlerimizi götürdüğümüz her nokta sadece mahallelerimize değil, Balya'mıza hayırlısı olsun" dedi.

Mahallelere bank dağıtımı

Belediye ekipleri, ilçenin farklı mahallelerine bank dağıtımı gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, şu ana kadar 10 mahalleye toplam 100 bank dağıtımı yapıldı.


Karadağ Mahallesi'nde tuvalet yapımı

Karadağ Mahallesi'nde uzun süredir ihtiyaç duyulan bir tuvalet yapılması için çalışmalar devam ediyor. Tuvalet yapımı tamamlandığında, mahalle sakinleri ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Müstecap Mahallesi'nde parke taş döşeme

Müstecap Mahallesi'nde, mahallelinin talebi doğrultusunda parke taş döşeme çalışmaları başlatıldı. Çalışmalar tamamlandığında, mahallenin görünümü daha da güzelleşecek.

İlçe genelinde logar temizliği

İlçe genelindeki logarların temizliği için çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalar sayesinde, logarlardan kaynaklanan kötü koku ve tıkanıklıklar giderilecek.

Medrese Mahallesi'nde mezarlık genişletme

Medrese Mahallesi'ndeki mezarlığın genişletilmesi için çalışmalar tamamlandı. Bu sayede, mahallede yaşayan vatandaşların mezar yeri ihtiyacı karşılanmış oldu.


Patlak Mahallesi'nde duvar yapımı

Patlak Mahallesi'nde, mahallelinin talebi doğrultusunda duvar yapımı çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında, mahallenin güvenliği sağlanmış olacak.

Belediye Başkanı Orhan Gaga'nın başlattığı hizmet seferberliği, ilçe sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Hemşeriler, belediyenin çalışmalarının ilçenin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesine katkı sağlayacağını belirtti.

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY