Tarih: 16.05.2023 19:35

Başkan Güney’den Engellilerle Asker Selamı

Facebook Twitter Linked-in

Bizim Aile Engelli Bakım Merkezi ve Özel Beşeylül Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin Asker Eğlencesine katılan Belediye Başkanı Nurettin Güney ve Başkan Yardımcısı Sibel Sarı, 1 günlüğüne vatani görevini yerine getirecek engelliler ile ailelerinin coşkusuna ortak oldu.

12 Mayıs Cuma günü, vatani görevini yerine getirmek isteyen engelli bireyler için Park Düğün Salonunda geleneksel kına gecesi düzenledi. Ellerine kına yakılan engelli asker adayları, ailelerine duygu dolu anlar yaşattı.

Zihinsel ve fiziksel engelleri nedeniyle yaşıtları gibi askere gidemeyen bireylerin vatani görevlerini yerine getirebilmeleri için başlatılan 1 günlük askerlik uygulamasından yararlanan engelliler, kına gecesiyle askere uğurlandı. Park Düğün Salonundaki etkinliğe, Belediye Başkanı Nurettin Güney, Başkan Yardımcısı Sibel Sarı, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Evren Fatih Ocaktan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Güngör, Susurluk Engelliler Derneği Başkanı Serpil Gezer ve engelli bireylerin aileleri katıldı.

Belediye Başkanı Nurettin Güney, 1 günlük temsili askerlik uygulamasının ailelere gurur dolu anlar yaşattığını ifade ederek, temsili askerlik uygulamasına katılan tüm engelli bireyleri ve ailelerini tebrik etti.Konuşmaların ardından engelli gençler ve aileleri, doyasıya eğlendi. Türk bayrağı işlemeli yazmaları boyunlarına takan engelli gençler, aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

 

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY