Tarih: 11.11.2022 14:30

Başkan Sarı İmamoğlu'nun yanında!

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı bugün hapis cezası istemiyle bugün hakim karşısına çıkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek açıklaması yaparak, yanında oldukları mesajı verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret iddiasıyla yargılanan ve 4 yıl 1 aya kadar hapsi istenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek verdi.
Destek amacıyla açıklama yapan Sarı, Ekrem İmamoğlu'nun sadece İstanbul değil, tüm Türkiye'de herkesin gönlünde yer edindiğini söyledi.
"İKTİDAR KENDİSİNDEN KORKUYOR"
Başkan Sarı, bunun iktidarı korkuttuğunu belirterek,"Korkularını yargı eliyle engellemeye çalışıyorlar ancak nafile. Bence korkularıyla yüzleşsinler. Geliyor gelmekte olan. Bunun farkında oldukları için bu kadar saldırganlaşıyorlar. Adalet terazisini bile bunun için bozmaktan hiç utanmıyorlar"dedi.
"İSTANBULLU YARGILANIYOR" 
Yargının siyasi çıkar uğruna kullanılmak istendiğini dile getiren Sarı,"Bunun en bariz örneğini bugün yaşıyoruz.Siyasallaşmış yargının karşısında hukuku, demokrasiyi ve irademizi savunuyoruz.Yargılanan Ekrem İmamoğlu değil, 16 milyon İstanbullu'nun iradesidir.Ismarlama kararlarla sakın yeni bir hukuksuzluğa imza atmayın. Ekrem Başkanımızın yanındayız"diye konuştu.

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY