Tarih: 06.01.2023 22:03

Başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil Balıkesir Belediyespor Kulübüne transfer oldu

Facebook Twitter Linked-in

BÜYÜKŞEHİR'DEN SÜRPRİZ TRANSFER
Başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil Balıkesir spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Belediye spor Kulübüne transfer oldu
648. ve 649. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Mehmet Yeşil Yeşil, Balıkesir'de genç güreşçiler yetiştirecek ve kıspetiyle de dualı çayırda kol bağlayacak.
Antalya MCM Özparlar Spor Kulübü adına güreşen Başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil, Balıkesir Büyükşehir spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Belediye spor Kulübü’ne transfer oldu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkan Vekili ve Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Başkanı Yücel Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Başpehlivan Yeşil Yeşil, Balıkesir için er meydanlarında kol bağlayacak. Başkan Yılmaz bu sürpriz transferi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp ve spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Belediye spor Kulüp Başkanı İrfan Sarıgül ile birlikte akşam saatlerinde açıkladı.
Başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil, "Balıkesir’i güreşte zirveye taşımak için bir başlangıç oldu. Balıkesir’in güreşe olan sevgisini yakından biliyorum. Yücel Başkanımın yağlı güreşe vermiş olduğu destek ve yaptığı yatırım tüm Türkiye’de organizasyonun kalitesini artırdı. Yücel Başkana olan güvenimle buraya geldim. İnşallah Balıkesir güreşine değerli katkılar yapacağım. Güreşte Balıkesir’i önemli noktalara getireceğiz. Gençlerimize altın kemeri kazandırabilirsek bizim için gurur olur. Hedef çok çalışmak. Bilgi, birikim deneyimimizi Balıkesir’i en iyi noktaya getirmek için kullanacağız. Balıkesir’de son başpehlivanlık güreşlerinde kemere çok yaklaşan Ertuğrul Dağdeviren gibi gerçekten kaliteli sporcular var. Alt boylarda da başarılı gençlerimiz var. Kısa zaman sonra 80’lerde ustalarımızın kazandığı başarıları tekrarlayacağız.” dedi.
"BU BİR BAŞLANGIÇ"
Takdir edilen ve beğenilen bir başpehlivanı Balıkesir Büyükşehir spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Belediye spor Kulübüne transfer ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, " Mehmet Yeşil Yeşil’e ‘ Balıkesir adına güreş, Antalya ile rekabetimiz olsun’ dedik. Bugün itibarıyla artık Balıkesir Büyükşehir spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Belediye spor forması ile er meydanına çıkacak. Bu bir başlangıç olacak farklı arkadaşları da Balıkesir adına güreşmeye davet edeceğiz” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY