Tarih: 18.03.2023 11:59

Bir Çocuğun Gönlüne Dokunmak

Facebook Twitter Linked-in

Okullardaki çalışmaları yerinde gözlemlemek, okul idarecileri ve öğretmenler ile istişarelerde bulunmak amacıyla okul ziyaretlerine devam eden İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı; Karesi’de öğretmen ve öğrenciler ile buluştu.


Şamlı İmam Hatip Ortaokulu ile Şamlı Şehit Mustafa Adışen İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle buluşan ve öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunan İl Müdürü Ali Tatlı; okulun farklı alanları hakkında yöneticilerden bilgi aldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere sağlanan ücretsiz yemek uygulamasını da öğrencilerin yemek saatine iştirak ederek yerinde inceledi.


Öğrencilerle birlikte zaman geçirerek kitap okuyan, çocukların etkinliklerine katılarak heyecanlarına ortak olan Tatlı, ana sınıfı öğrencileri ile de bir araya gelerek miniklerle sohbet etti.


Çocukların oyun dünyasına dâhil olarak onların gönlüne dokunmanın önemini vurgulayan Ali Tatlı; okul bahçesinde öğrencilerle birlikte ip atladı, oyunlar oynadı. Öğrencilerin kalplerinde yıllar sonra tebessümle hatırlayacakları güzel anılar bıraktı.

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY