Tarih: 09.03.2024 17:21

Bir dedikodu var, Ahmet Akın çıktı diye. Arkadaş sen çakma bakansın,

Facebook Twitter Linked-in


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Muhtarlar Buluşması Programı'nda Altıeylül ve Karesi ilçelerinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. 

Programda konuşan Başkan Yılmaz, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde açık ara kazanacaklarına inandığını ifade etti. Geçmiş seçimlerde %47,9 olan oylarını %50'nin üzerine çıkarmayı arzuladığını belirten Başkan Yılmaz, "Yüzde 50'yi geçelim, 

Türkiye'de itibarımız olsun." dedi.

CHP adayı Ahmet Akın'a da seslenen Yılmaz, "Bir dedikodu var, Ahmet Akın çıktı diye. Arkadaş sen çakma bakansın, Ahmet Akın denen arkadaş Balyalı'mış, duyuyoruz. Bizim çıkardığımızı nereden biliyorsun? 

Siyasi ahlaksızlık yapıldı diyorsun. Belki bunu senin milletvekilin çıkardı. Göreceğiz, yaşanacak bu." şeklinde konuştu.

"Türkiye'ye; elini mikrofonu alıyorsun, en ahlaksız sanki Büyükşehir Belediyesi'nin işi gücü yok, Ahmet Akın çıkarıyor, çok korkuyorsun. Sen kimsin ya?

 Biz senden niye korkalım. Emeğimiz var, emeğimiz, emeğimiz var. Biz niye korkalım, zaten önümüz yüzde 47,9 almış bizim.

 Bir de onun üstüne ben 5 yıl hizmet vermişim. Pandemisinde, depreminde bu şehri temsil etmişim. 

Eksiğimiz yok, gediğimiz yok, kimseye yamuğumuz yok, hilemi yok, hurdamız yok." diyen Başkan Yılmaz, iddialı bir şekilde seçimlere hazır olduklarını vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY