Tarih: 13.03.2023 15:52

Bu Kadar da Yenmez ki!

Facebook Twitter Linked-in

TFF 2. Lig'in zirvesinde bulunan Kocaelispor, galibiyet serisini 5 maça çıkardı.

TFF 2. Lig'in zirvesinde bulunan Kocaelispor, galibiyet serisini 5 maça çıkardı.

TFF 2. Lig ekibi Kocaelispor, Balıkesir deplasmanından 6-1'lik skorla dönerek galibiyet serisini 5 maça çıkardı. Üst üste Kırşehir FSK, Serik Belediye, SarıyerUşakspor ve Balıkesirspor engellerini aşan yeşil-siyahlılar, son puan kaybını ocak ayında Kırklareli deplasmanında yaşamıştı. İstikrarlı galibiyetlerle zirvedeki yerini sağlamlaştıran Körfez ekibi, 57 puan toplayarak en yakın rakibi Vanspor'un 8 puan önünde bulunuyor. 

Balıkesirspor ise ligin dibine demir atmış durumda.Resmi sosyal medya hesaplarından yapılan yorumlar ise çok ilginç.Transfer yapamayan Balıkesirspor taraftarlardan da bolca eleştiri alarak tepki topluyor.

Kulüp Başkanı Nedim Ömer ise bir açıklama yaparak;
''Zor zamanlar geçiriyor olabiliriz, bunu şehir ve camia olarak beraber aşacağız. İnanıyoruz ki Uşakspor ile aramızda ki 5 puan farkı kapatıp ligde kalacağız. Ve önümüzde ki yıl Balıkesirspor'umuzun maddi yükü biraz daha rahatlamış olacaktır.
Bu vesile ile Çarşamba günü saat 14.00'da evimizde karşılaşacağımız Kastamonuspor maçına gelecek taraftarlarımıza bilet desteği sağlayacağız'' dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY