Tarih: 28.09.2022 21:19

BURHANİYE BELEDİYESİ KENT TİYATROSU KAYITLARI BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

24 yıldır Burhaniye Belediyesi bünyesinde sanata ve tiyatroseverlere hizmet veren Burhaniye Belediyesi Kent Tiyatrosu yeni dönem kayıtları başladı.
Sanat hayatı boyunca, televizyon ve sahnelere pek çok ünlü de yetiştiren, yönetmen, yazar, görüntü yönetmeni ve cast direktörü olmak üzere 20’nin üzerinde sanatçıyı profesyonel sahnelere gönderen BBKT ( Burhaniye Belediyesi Kent Tiyatrosu) kayıtlarına 8 ile 45 yaş arasındaki tüm tiyatroseverler başvurabilecek.
Atölye ve oyun hazırlığı çalışmalarına başlayacaklarını bildiren Genel Sanat Yönetmeni Uğur Mamuk, her yaştan oyuncu adaylarını beklediklerini söyledi. Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Burhaniye Belediyesi Kent Tiyatrosu, her yıl çocuk ve yetişkin oyun grupları oluştururken bugüne kadar çok sayıda oyun sahneledi.
Sanat ve sanatçıya olan değeri her fırsatta hatırlatan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, BBKT’nin Burhaniye’nin sanat anlamında değeri olduğunu ifade etti. Sanatın topluma yön veren bir olgu olduğuna değinen Deveciler “Burhaniye’yi daha da güzel, daha da yaşanabilir bir kent yapmak için yolumuzun sanat ile şekillenmesi gerektiği bilinci ile hareket ediyoruz.” şeklinde konuştu.Başvurular için kayıt formlarına Burhaniye Belediyesi hizmet binasındaki Halk Masasından ulaşılabilirken, başvurular 21 Ekim Cuma gününe kadar devam edecek.

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY