Tarih: 28.07.2022 08:54

BURHANİYE KİTAP FUARI 3. KEZ KAPILARINI SANATSEVERLERE AÇTI

Facebook Twitter Linked-in

Burhaniye Belediyesi tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen Kitap Fuarı Ören Meydanında düzenlenen törenle açıldı. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen fuarın, açılış kurdelesi sanatçı, siyasetçi ve akademisyenlerle birlikte kesildi.
Fuarda açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Burhaniye’mizde kitap kokusunda yeniden sanatın birçok dalıyla soluklanma fırsatı yakaladık” dedi. Hiçbir kurumdan kredi kullanmadan gerçekleştirdikleri projelerle ilçeye vizyon kazandırdıklarını ifade eden Başkan Deveciler, eğitim, kültür, sanat spor başta olmak üzere sosyal belediyecilik adına yaptıkları projeleri katılımcılara aktardı.
Deveciler’in açılış konuşması sonrası, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcüsü Faik Öztrak, Genel Başkan Yardımcıları Muharrem Erkek ve Ahmet Akın , fuarın açılış konuşmalarını gerçekleştirdi. Yapılan konuşmalar sonrası Burhaniye 3. Kitap Fuarı protokol ve sanatçılarla birlikte kesilen kurdele ile sanatseverlerle buluştu.
Yüze yakın yayın evinin stant açtığı fuarda protokol üyeleri stantları gezerek yazarlarla bir araya gelerek kitaplarını imzalattı. Stantlarda yazarların imza günlerine başladığı fuar daha sonra panel ve söyleşilerle devam etti.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY