Tarih: 30.12.2022 15:36

CHP Balıkesir Yeni il Başkanı Erden Köybaşı oldu.

Facebook Twitter Linked-in

Chp Balıkesir İl başkanlığındaki yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından oy birliği ile Erden Köybaşı koltuğa oturdu.

 
Erden Köybaşı Kimdir?
Erden Köybaşı'nın biyografi ise şöyle:

14.Aralık 1960 tarihinde Manisa/Akhisar’da doğdu, Anadolu Üniversitesi İşletme mezunu, Balıkesir Üniversitesi İşletme Fakültesinde Yüksek lisans yaptım. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirim. Türkiye Elektrik Dağıtım (TEDAŞ) A.Ş Manisa İl Müdürlüğünde endeks okuma memuru olarak başladığım görevinde her kademede görev yaptı. TEDAŞ Balıkesir Müessese Müdürlüğünde 1990 yılından 2010 yılına kadar Muhasebe Finansman Müdürü olarak görev yaptı, bu görevin yanında Bilgi İşlem Müdürlüğünü de yürüterek Balıkesir il ve ilçelerinde online sistemin kurulmasını sağladı. Görevi sırasında Ankara TEDAŞ Genel Müdürlüğünde birçok Komisyon ve Çalışma gurubunda yer aldı. Tedaş'ta memur sendikası Ener Sen örgütlenmesinde aktif olarak çalıştı, yönetimlerinde görev aldı. 2010 yılında Elektrik Dağıtımlarının özelleştirilmesi sonucu Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Yalova illerinde faaliyet gösteren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş (UEDAŞ) Genel merkezi Bursa’da Perakende Satış Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı daha sonra Mali İşler ve Hukuktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini yürüttü.2013 yılı başında bu görevinden emekli olarak ayrıldı.
 
Mesleki olarak üyesi olduğum Balıkesir SMMM Odasında 2 dönem Temel Eğitim staj merkezinde yönetici olarak görev yaptı. Ayrıca üyesi olduğum Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Balıkesir Şube başkan yardımcılığı görevini yürüttü. Atatürkçü Düşünce Derneği ve Balıkesir Güzel sanatlar derneği üyesi. Aynı zamanda ressam olan Köybaşı,2 si yağlı boya 2 si suluboya olmak üzere 4 kişisel resim sergisi açtı birçok karma sergide yer aldı.
Evli ve 2 çocuk babası Köybaşı, Halen eşiyle birlikte kendi ofisilerinde mali müşavirlik yapmakta.
Kendisinin nasıl bir il başkanı olacağını önümüzde ki günlerde göreceğiz.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY