Tarih: 04.03.2024 19:52

Edremit O'na Emanet!

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı için heyecanla beklenen karar nihayet açıklandı! Körfez bölgesinin sevilen iş insanı Murat Tuna, ilçe başkanı olarak atandı.

 Tuna, kendi adını taşıyan inşaat şirketiyle sektörde önemli bir konuma sahip.

 Ayrıca slalom dalında Profesyonel Milli Kayakçı unvanına sahip olan Tuna'nın, renkli kişiliği ve spor alanındaki başarılarıyla tanındığı biliniyor.

1964 yılında Ardahan'ın Sarıkamış ilçesinde doğan Murat Tuna, Kharkiv Devlet Ekonomi Üniversitesi'nde İşletme Ekonomisi eğitimi aldı. 

İnşaat sektöründe 1987'den beri başarılı çalışmalarını sürdüren Tuna, aynı zamanda 2014-2024 yılları arasında Edremit ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak da görev yaptı. AK Parti içerisinde de önemli görevler üstlenen Tuna, çeşitli sivil toplum kuruluşlarına da destek vermektedir.

Murat Tuna, evli ve üç çocuk babasıdır.

‘’Atanmasıyla ilgili açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Edremit  Murat Tuna;

Kıymetli Hemşehrilerim ,

Aziz dostlarım ,

Değerli dava arkadaşlarım,

Yıllardır her kademesinde görev almaktan gurur duyduğum partimin Edremit ilçe başkanlığı görevinin tarafıma tevdi edilmesinden mutluyum.

Mutluyum çünkü yıllardır bir neferi olmaktan gurur duyduğum partime ve milletime ilçe başkanı sıfatıyla daha değerli hizmetlerde bulunma imkanı doğdu.

Bana bu görevi tevdi eden başta sayın Cumhurbaşkanımı, Recep Tayyip Erdoğan , teşkilat başkanımız sayın Erkan Kandemir, genel başkan yardımcımız sayın Belgin Uygur, büyükşehir belediye başkanımız sayın Yücel Yılmaz, milletvekillerimiz İsmail Ok, Mustafa Canbey, Ali Taylan Öztaylan’a ve il başkanımız Mehmet Aydemir’e teşekkür ederim.

Öncelikle belirtmek isterim ki seçim sürecinde bulunmamızı da gözeterek çok kısa sürede çok değerli dava arkadaşlarımdan oluşacak yeni yönetimimizi açıklayarak Durmak Yok Yola Devam diyeceğiz.

Kıymetli adayımız sayın Muhammed Vurmaz ve teşkilat mensuplarımızla omuz omuza vererek 31 Martta güzel Edremit’imizi AK Belediyecilikle tanıştıracağız. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile ilimizi şahlandırdığımız gibi Edremit’imizi de şahlandıracağız.

Bu vesileyle , Türkiye’ye çağ atlatan partimizin Edremit teşkilatının her kademesinde bugüne kadar görev yapmış olan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür eder, onların tecrübelerinden de istifade ederek yolumuza devam edeceğimizi belirtmek isterim.

Kapımız da gönlümüz de gece gündüz demeden herkese açık olacaktır.

Saygılarımla''ifadelerini kullandı.

Yeni göreviyle birlikte AK Parti Edremit İlçe Başkanı olarak atanması, ilçe siyasetinde önemli bir değişimi işaret ediyor. Tuna'nın tecrübesi ve liderlik vasıflarıyla ilçede yeni bir dönem başlayacağına inanılıyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY