Tarih: 08.11.2023 13:35

Edremit'te Aydınlatma Lambaları Bakım Altında

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, aydınlatma lambalarının bakım çalışmaları devam ediyor. Edremit Belediyesi ekipleri, kent genelindeki sorumluluk alanlarında bulunan aydınlatma lambalarının bakımını rutin olarak gerçekleştiriyor.

Ekipler, son olarak Edremit Cumhuriyet Meydanı ve Akçay Caddesi'ndeki aydınlatma lambalarını kontrol etti. Lambaların temizliği, ampul değişimi ve gerekli onarımları yapıldı.

Edremit Belediyesi, aydınlatma lambalarının bakımını düzenli olarak gerçekleştirerek, kentin daha güvenli ve aydınlık olmasını sağlıyor.

Ekiplerden Açıklama

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, aydınlatma lambalarının bakımının önemine dikkat çekerek, şu açıklamayı yaptı:

"Kentimizin güvenli ve aydınlık olması için aydınlatma lambalarının bakımını düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz, kent genelindeki sorumluluk alanlarımızda bulunan aydınlatma lambalarını kontrol ederek, gerekli bakım ve onarımları yapıyor. Bu sayede, kentimiz daha güvenli ve yaşanabilir bir hale geliyor"ifadelerine yer verildi

 

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY