Tarih: 16.07.2022 14:00

ERDEK ESKİ BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SARI SERBEST BIRAKILDI!

Facebook Twitter Linked-in

 

Eski Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı sosyal medyadan yayınladığı 15 Temmuz paylaşımı sonrası göz altına alınmış ve bir gece nezarette kaldıktan sonra alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

 

 
NE OLMUŞTU
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi ile Eski Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’nın 15 Temmuz Darbe girişimine direnen vatandaş ve şehitleri aşağıladığını iddaa ederek yaptığı paylaşımı sonrası Balıkesir Emniyet güçleri tarafından gözaltına alındığını duyurdu. Bakan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “15 Temmuz ihanetine direnen vatandaşlarımızı ve Şehitlerimizi aşağılayan H.S. isimli şahıs Balıkesir Polisimiz tarafından gözaltına alındı. Şahıs hakkında; Halkı kin ve düşmanlığa tahrik, Suç ve Suçluyu Övme, Terör Örgütü Propagandası Yapma suçlarından işlem yapılacak” demiş ve Hüseyin Sarı gözaltına alınmıştı.
 
edindiğimiz bilgiye göre Hüseyin Sarı sosyal medya hesabındaki yaptığı paylaşımı bir başka facebook hesabında görüp paylaştığını belirterek ''Sanırım ben göze batmışım yada siyasi bir oyun oynandı şeklinde açıklamada bulundu.Hüseyin Sarı Tutuksuz yargılanacak.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY