Tarih: 23.08.2022 17:13

Gönen Belediyesi’nden asfalt seferberliği

Facebook Twitter Linked-in

İlçe genelinde yeni yapıların doğalgaz ve diğer kurumların internet ve fiber altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda tadilat ve çevre düzenlemeleri yapılırken kırsal mahallelerde ise asfaltlama çalışmalarına da hız verildi.

Çalışmalar kapsamında Kırsal Mahallelerde yaşayan vatandaşlarında asfalt yol özlemi sona eriyor. Tütüncü, Kocapınar, Çalıca, Mahallelerinde tamamında gerçekleştirilen Çobanhamidiye Mahallesinde ise devam eden asfalt çalışmaları program dahilinde Kavakoba ve Çiftlikalan Mahallelerinde son bulacak.

Gerçekleştirilecek parke taş ihalesi için planlaması yapılan Asmalıdere, Bayramiç, Gökçesu, Osmanpazar, Saraçlar, Kalfaköy ve Korudeğirmen Mahallelerinde ise parke taş yol yapım çalışmaları en kısa sürede başlayacak.

 

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz “Şehrimizin muhtelif yerlerinde doğalgaz ve diğer altyapı kazıları nedeniyle yaşanan yol sorunlarını yakından takip ettikleri belirterek, halkımızın hak ettiği rahat ve konforlu bir ulaşımı sağlamak için Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından parke taş tadilat çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Kırsal Mahallelerimizde ise kışın çamur, yazında toz sorunu yaşayan vatandaşlarımızın isteklerine kayıtsız kalmadık ve yaptığımız planlama neticesinde birçok kırsal mahallemizin neredeyse tamamını asfalt yola kavuşturduk. Muhtarlarımızla gerçekleştirdiğimiz toplantılarda da söz verdiğimiz gibi merkez ve kırsal mahalle ayırt etmeksizin şehrimizin her noktasına hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Önümüzdeki aylarda şehir merkezimizde kavşak ve çevre yolu asfaltlama ve Kırsal Mahallelerimizde alternatif yol parke taş yapım çalışmalarımız da ivedilikle başlayacak” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY