Tarih: 13.12.2023 11:12

Havran'da Tutum Yatırım Ve Yerli Malı Haftası Kutlandı

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir'in Havran ilçesinde 12-18 Aralık Tutum Yatırım ve Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında bir program düzenlendi. Programda yerli ve milli teknoloji ve ürünlerden oluşan fotoğraf sergisi ve TOGG vatandaşların ziyaretine açıldı.

Havran Belediye Binası önünde düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, yerli üretim ve yerli ve milli teknolojilere dikkat çekmek istediklerini söyledi. Ersoy, "Bu hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyerek, yerli üretim ve yerli ve milli teknolojilerin önemini vurgulamak istiyoruz. Bu kapsamda, yerli ve milli teknoloji ve ürünlerden oluşan bir fotoğraf sergisi açtık. Ayrıca, ilk yerli ve milli otomobil TOGG'u da vatandaşlarımızın ziyaretine açtık. Bu tür etkinliklerin, yerli üretimin ve yerli ve milli teknolojilerin yaygınlaşmasına katkı sağlayacağına inanıyoruz." dedi.

Açılış konuşmasının ardından, şiirler okundu ve yerli ve milli teknoloji sergisinin gezilmesi ile program devam etti. İlk yerli ve milli otomobil TOGG, öğrenci ve vatandaşlar tarafından ilgiyle incelendi. Program sonunda öğrencilere ve vatandaşlara Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy tarafından mey ve paketleri ikram edildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY