Tarih: 03.10.2022 14:02

HAYVAN PAZARINDA HAREKETLİLİK YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

HAYVAN PAZARINDA HAREKETLİLİK YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

Susurluk Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı her Çarşamba üreticilere ve alıcılara ev sahipliği yapmaya devam ediyor

Kırsal kesimin desteklenmesi ve hayvan ticareti potansiyelinin arttırılması amacıyla 1 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Dereköy Mahallesindeki Kapalı hayvan pazarı, halka hizmet vermeye devam ediyor.

Küçükbaş hayvanlar için ayrılmış yerlerin yanı sıra yonca ve saman satış alanları ile dinlenme ve otopark bölgeleri, alış veriş için gelenlere rahat bir ortam sunuyor.

Üreticilerimiz için önemli bir yere sahip olan Hayvan Pazarı'nda düzenli olarak yıkama ve dezenfeksiyon işlemleri yapılıyor.

Hayvan pazarının, Susurluklu hayvan ticaretinin artması için büyük önem arz ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Nurettin Güney, üreticilerin satışlardan memnun olduğunu ifade ederek hayvan pazarının işlevselliği bakımından birçok hayvan pazarını geride bıraktığını söyledi. Başkan Güney, “İnşallah hayvancılık ve hayvancılığa dayalı çalışmalarımızı arttıracağız. Sabah erken saatlerde pazarımızı dolduran satıcılarımıza helalinden bol kazançlar diliyor, alıcı kardeşlerimize de hayırlı alışverişler diliyorum” dedi.

                                                                                                                                                     
 

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY