Tarih: 11.11.2022 17:37

İYİ PARTİ Altıeylül'e Mehmet Acar Adaylığını Açıkladı “Partimi İktidar Yapmak İçin Adayım”

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Altıeylül İlçe Başkanlığı’nın 26 Kasım’da yapılacak kongresi öncesinde Mehmet Acar adaylığını açıklayan ilk isim oldu.Özlem Ural başkanlığındaki mevcut il yönetiminde Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Acar, partinin kuruluşundan bu yana yönetimlerde yer aldığını ve İYİ Parti’yi iktidara taşımak için aday olduğunu açıkladı.

Birlikte yol yürüdüğü partililerle birlikte basın açıklaması yapan İYİ Parti Altıeylül İlçe Başkan adayı Mehmet Acar partide kaybolan birlik ve beraberliği yeniden inşa edeceğini dile getirdi.İl Başkanı Özlem Ural’la fikir ayrılıklarına düştüklerini de kaydeden Mehmet Acar, il yönetiminden ayrılacak olan ekip arkadaşlarıyla birlikte İYİ Parti’yi hak ettiği yere taşımak istediklerini ifade etti.
“İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUM”
26 Kasım’da yapılacak İYİ Parti Altıeylül İlçe Başkanlığı kongresinde aday olduğunu açıklayan Mehmet Acar, “Birlikten başarı doğar. Güçlenmiş, tecrübeli kadrolarımız ile birleştirici, bütünleştirici, ben değ il biz olan bir teşkilat olacağız. Herkesi kucaklayacak ve hep beraber çalışacağız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde partimizi iktidara taşıyacağız. Genel merkezimizin aldığı kongre kararı sonucunda yapılacak olan Altıeylül İlçe Başkanlığı seçimlerinde aday olduğumu tüm dava arkadaşlarıma ve kamuoyuna duyuruyorum” diye konuştu.
“İYİ PARTİ’Yİ İKTİDARA TAŞIMAK İÇİN ADAYIM”
Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Başkan Adayı Mehmet Acar neden aday olduğunu şu cümlelerle açıkladı:
“Ben Altıeylül ilçe kurucu yönetiminde görev aldım. Bu partide kurulduğu ilk günden bu yana bütün yönetimlerde görev aldım.Bugüne kadar dört tane ilçe başkanı değişti hepsinin yönetiminde bulundum. Bugüne kadar yönetimlerde görev arkadaşların hepsini iyi tanıyorum Bugüne kadar iyi gitmeyen bir şeyler olduğu için bu arkadaşların çoğu kırgın, dargın ve küskün, partimizle iletişimlerini koparmış vaziyetteler.Bizim İYİ Parti Altıeylül ilçe başkanlığını toparlamak ve hep birlikte genel seçime güçlü şekilde girmek için birleştirici,bütünleştirici bir yönetim olacağız.Tüm arkadaşlarımızla birlikte genel seçimde başarılı olmak için mücadele edeceğiz. Aday olmamdaki tek sebep budur.”
“İL YÖNETİMİNDE FİKİR AYRILIKLARI OLDU”
İYİ Parti İl Başkanlığı’nda bazı konularda görüş ayrılıkları yaşandığı için Altıeylül İlçe Başkanlığına aday olduğunu da dile getiren Mehmet Acar,“Bazı konularda teşkilatta etik olmayan durumlarda il başkanımızla fikirlerimiz uyuşmadı. Birçok meclis üyesi arkadaşımız, kurucu il başkanımız ve diğer yönetimleri arkadaşlarımızla birlikte iletişim kurulmaması şikayetleriyle ilgili uyarılarımın etkisi olmadı. Arkadaşlarla yaptığım görüşmelerde parti çalışmalarının olmadığını da söylediler.Biz inşallah Altıeylül ilçemizden bu çalışmayı başlatacağız ve hep birlikte yol alacağız”diye konuştu.

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY