Tarih: 01.03.2024 17:08

İyi ki ''Sadettin Altın'' var, O Olmasa Oy Alamazsınız! Kıymetini Bilin!

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yımaz, son zamanlarda bir dizi seçim ofisi açılışı gerçekleştirdi. Dün Dinkçiler Mahallesi'nde, ondan önce Altıeylül Bahçelievler Mahallesi'nde ve önceki gün de 1. Gündoğan Mahallesi'nde açılışlar yapıldı.

Açılışlara AK Parti il ve ilçe teşkilatı ile çok sayıda vatandaş katıldı. Aday, yaptığı konuşmalarda projelerini anlattı ve vatandaşlardan destek istedi.

Bahçelievler'de Coşku Daha Az

Gözlemlere göre, Bahçelievler Mahallesi'nde diğer iki mahalleye göre daha az coşku vardı.

 1. Gündoğan ve Dinkçiler mahallelerinde ise vatandaşlar adaya yoğun ilgi gösterdi.Bunun nedeni de kalbi de gönlü de gibi ‘’Altın' olan  Hayırsever iş insanı Sadettin Altın.

İyi ki ''Sadettin Altın'' var, O Olmasa Oy Alamazsınız! Kıymetini Bilin!

Seçim ofisi açılışlarında Roman vatandaşların tepkileri karışık oldu. 1. Gündoğan ve Dinkçiler mahallelerinde bazı Roman vatandaşlar, AK Parti'nin Romanlara yeterince destek vermediğini savundu.

‘’Sadettin Altın'' Faktörü

Altıeylül Belediye Meclis Üyesi olan Sadettin Altın'ın Roman vatandaşlar arasında çok sevilen ve oy potansiyeli yüksek bir isim olması AK Parti'ye avantaj sağlıyor.Bu hem 1. Gündoğan'da hem de Dinkçiler de gördük.

Seçim ofisi açılışları, AK Parti'nin Balıkesir'de önemli bir oy potansiyeli olduğunu gösteriyor. Ancak Roman vatandaşların tepkileri, AK Parti'nin bu kesimi ne kadar mobilize edebileceğini sorgulamaya neden oluyor.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY