Tarih: 12.12.2022 20:06

Meteoroloji Beklenen Kuvvetli Yağış İçin Vatandaşları Uyardı

Facebook Twitter Linked-in

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), bugün gece saatlerinden itibaren İzmir, Aydın, Manisa’da ve yarın Balıkesir, Bursa ile Bilecik, Kütahya, Uşak, Muğla, Eskişehir ve Ankara’da beklenen kuvvetli sağanak yağışa karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), bugün gece saatlerinden itibaren İzmirAydınManisa'da ve yarın BalıkesirBursa ile BilecikKütahyaUşakMuğlaEskişehir ve Ankara'da beklenen kuvvetli sağanak yağışa karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

MGM'den bugün yapılan uyarıda, bu gece saatlerinden itibaren İzmir, Aydın, Manisa'da ve yarın Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kütahya, Uşak, Muğla, Eskişehir ve Ankara'nın kuzey ve batısında kuvvetli, kuvvetli sağanak yağış beklendiği duyuruldu. MGM'nin uyarısı şöyle:

 

"Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden sonra İzmir, Aydın, Manisa'da, yarın (13.12.2022 Salı günü) Balıkesir, Bursa ile zamanla Bilecik, Kütahya, Uşak, Muğla, Eskişehir ve Ankara'nın kuzey ve batısında kuvvetli (21-50 kg/m2), İzmir, Aydın'ın kıyı kesimleri, Manisa ve Muğla çevrelerinde yerel olarak çok kuvvetli (51-75 kg/m2) sağanak, kıyı kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Kuvvetli yağışlarla birlikte, sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yıldırım, Güney Ege kıyı kesimlerinde küçük çaplı dolu ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY