Tarih: 03.07.2022 12:44

MHP BALIKESİR İL BAŞKANLIĞI İSTİŞARELERE DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay YÜKSEL, İl Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Altıeylül İlçe Başkanlığının düzenlediği Mahalle Temsilcileri istişare Toplantısına katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Başkan Yüksel;

Sayın İlçe Başkanım, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Altıeylül İlçemizin birbirinden kıymetli Mahalle Temsilcileri: Milliyetçi Hareket Partisi Altıeylül ilçe Başkanlığımızın düzenlediği Kahvaltılı istişare Toplantısında sizler ile bir arada olmanın mutluluğu ve umudu içerisindeyim. Mutluluğum Milliyetçi Hareket Partisinin Balıkesir’de Sizlerin üstün gayretleri ile gittikçe büyümeye devam ettiğini görmem, Umudum ise bu büyük birlikteliğin 2023 ve 2024 yılında Balıkesir’de zaferle taçlanacağıdır.

Kıymeti Dava Arkadaşlarım Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin takdirleri ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın Beyefendinin görevlendirilmeleriyle Göreve geldiğimiz 8 Ekim 2019 Tarihinden bu yana Balıkesir’de, Mahalle, Mahalle, Cadde, Cadde, Sokak, Sokak her bir vatandaşımıza ulaşmak, Genel Merkezimizin politikalarını anlatmak, için Hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin vurguladığı gibi 'Vakit imanla, heyecanla ve şevkle mücadele vaktidir. Vakit hedefimize kilitlenme vaktidir. Vakit gönüllere girme, gönüllerde kucaklaşma vaktidir. Hiç kimse merak etmesin, istikbalin kudreti, tıpkı mazide olduğu gibi yine büyük Türk milleti olacaktır' Milliyetçi Hareket Partisi 53 yıllık mazisinde devlet gelenek ve göreneklerine göre hareket etmiş, şerefli Türk bayrağının temsilcisi olmuştur. 2023'e giden yolda, kadrolarımız ve teşkilatlarımızla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman ülkemize ve ilelebet dalgalanacak Ay yıldızlı bayrağımız için fedakarlık içerisinde olacağız. Yılmadan, usanmadan vatanımız için çalışacağız.

Değerli Mahalle Temsilcilerimiz:Sizler sadece seçim dönemi değil, her zaman partileri için bulundukları bölgede kıt imkânlarla çalışan, partimizin propagandasını bölgesindeki seçmene anlatan, parti politikalarımızın doğru bir şekilde seçmene ulaşmasını sağlayan, gerçek bir dava adamı gibi çalışan partililerimizsiniz. Hedeflediğimiz yolda emin adımlarla yürürken en büyük destekçilerimiz sizlersiniz. Başarı bir ekip işidir. Elde ettiğimiz her başarıda katkınız büyüktür. Bu vesile ile konuşmalarıma son verirken katımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyor, Çalışmalarınızda başarılar diliyor, Cenab-ı Allaha emanet ediyorum. Ne Mutlu Türk'üm Diyene diyerek sözlerini tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY