Tarih: 19.12.2022 12:59

MHP Bandırma Teşkilatının Yeni Üyeleri Törenle Katıldı

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir MHP İl Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri MHP Bandırma İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu üye Kabul törenine katıldı .

Törende MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay YÜKSEL konuşmasında '' Bugün buraya liderimizin çağrısıyla geldiniz. Tek başınıza gelmediniz; birlik oldunuz, beraber oldunuz, tek yürek oldunuz üç hilalin altında ülkücü oldunuz. Ülkücülük sadece Milliyetçi Hareket Partisinde olur, dediniz. Milliyetçi Hareket Partili oldunuz geldiniz. Türkiye, Bayrak, sancak sevdanızı aldınız geldiniz. Hoş geldiniz.

Milliyetçi Hareket Partisi kurulduğu günden bu yana devletinin ve milletinin yanında olmuştur. İhtiyaç duyulan her alanda bende varım demiştir. Yapılamaz, çözülemez denilen her konu Allah’ın izni ve liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin vizyon ve kararlığı, devletimizin destek ve duasıyla çözülmüştür.

Cumhuriyetin 100'üncü yıl dönümü için geri sayım başladı. 2023 yılında cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri ile birlikte 100'üncü onur yılına ulaşılmış olacaktır. Bu amaçla Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir teşkilatları olarak bütün imkanlarımızı seferber ederek şehrimizi karış karış dolaşmanın, hemşehrilerimizle buluşmanın çabası içerisindeyiz.

Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ’nin takdirleri, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Edip Semih YALÇIN’nın tensipleriyle göreve geldiğimiz 2019 yılından bu yana Bandırmalı ve Balıkesirli hemşehrilerimiz ile özlem gidermeye, onları dinlemeye, gelecek hedeflerimizi paylaşmaya ve 2023 yılının Haziran ayında yapılacak olan seçimler konusunda milletimizle dertleşmeye gayret ettik.

Cumhuriyetin 100'üncü yıl dönümünü tesadüflere bırakamayız. 2023 seçimleri tesadüflere bırakılacak bir seçim değildir. Biz menfaatlerimiz için, vatanımız için, geleceğimiz için bu vatandan vazgeçemeyiz. Allah'a çok şükür ki MHP 53 yıllık mazisinde de hep bunu söyledi.

Bu vesile ile Partimize katılan bir birinden kıymetli Bandırmalı hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyor, hepsine teker teker hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum.  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE '' ifadelerini kullandı .

 

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY