Tarih: 06.10.2022 14:49

Mhp Kaçep Başkanını Tanıttı!

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel yeni KAÇEP başkanını il başkanlığında düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıttı. Başkan Yüksel yaptığı açıklamada;

Kadın; Türk Milletimizin aynası, geleceğimizin ümit ateşidir. Kadın; nezakettir, zarafettir, titizliktir, hoşgörünün bizzat kendisidir. Türk kadını kahramanlıklara imza atan, devleti ebed müddet, milleti ebed müddet anlayışına emek ve güç veren iradedir.

Kadınlarımız güçlendikçe milli uyanış yaygınlaşacak, milli diriliş ve dayanışma ruhu Türkiye'yi büyütecektir. Devlet ve milletler kadınlara verdiği değer kadar güçlü ve kudretlidirler. Bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten ekonomiye kadar hayatın her alanında kadınlarımızın olması çok büyük güçtür.

Kadınlarının yüzü gülmeyen bir toplumun geleceği umutla karşılaması imkansızdır”

 "Kahraman ve fedakar Türk kadının hak ettiği yerlerde olması, layık olduğu sosyal, siyasal ve ekonomik sıçramalar yaşaması bizim tehir edemeyeceğimiz bir gayedir. Aziz Türk milletimiz kadınlarına en yüksek değeri veren yüksek bir kültür ve mirasla donanmıştır.

Bizlerde Bu minvalde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ’nin direktifleri ile tüm kadınlarımız çocuklarımız ve engelli vatandaşlarımızla kucaklaşmak, onların sorun ve ihtiyaçlarını belirlemek, memleket ve milletimizle ilgili duygularını paylaşmak amacıyla kadın aile çocuk ve engelli politikaları Başkanlığını Şehrimizde kurarak, Hem Genel Başkanımızın Dr. Devlet BAHÇELİ’nin fikir ve düşüncelerini, hem de kadınlarımızın Türk Tarihindeki ve Toplumlundaki yeri ve önemini anlatacağız.

Bu vesile ile Konuşmalarıma son verirken, Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarından sorumlu Başkan olarak atanan Bedriye KURTAY’ı tebrik ediyor, onun nezdinde Tüm kadınlarımıza ve Siz değerli basın mensuplarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Cenan-ı Hak yar ve yardımcınız olsun dedi.

Ardından sözü alan   kendini tanıtarak konuşmaya başlayan yeni kaçep başkanı Kurtay;

Kıymetli Dava Arkadaşlarım, Değerli Basın Mensupları

Konuşmama başlamadan önce sizlere kısaca kendimden bahsetmek istiyorum:

Bedriye KURTAY, Balıkesir Gökköy Doğumluyum, evliyim bir çocuk annesiyim, Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği ve Ziraat Fakültesi mezunuyum. Uzun yıllar boyunca çeşitli firma ve kooperatiflerde müdür pozisyonunda görev yaptım.

Lise öğrencilik hayatımdan bu yana Ülkü Ocaklarımızın ve Milliyetçi Hareket Partimizin faaliyet alanları içerisinde bulundum, Bugünde Genel Başkan Yardımcımız Sayın Pelin YILLIK hanımefendinin olurları ve İl Başkanımız Sayın Ekrem Gökay YÜKSEL beyefendinin tensipleriyle Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarından Sorumlu Başkan olarak atanmış bulunmaktayım.

Uzun yıllar boyunca tasarladığım geliştirdiğim ve yapmak istediğim faaliyetler ve Projeler için bu imkanı bana sunan İl Başkanımıza Sizlerin huzurunda tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum. Kıymetli Basın Mensupları:

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin direktifleri ile tüm kadınlarımız çocuklarımız ve engelli vatandaşlarımızla kucaklaşmak, onların sorun ve ihtiyaçlarını belirlemek, memleket ve milletimizle ilgili duygularını paylaşmak amacıyla kadın aile çocuk ve engelli politikaları Başkanlığı kurulmuştur. Bizler de bu kapsamda Balıkesir’de genel başkanımızın duygu, düşünce ve fikirleri ile çalışmalarımıza yön vereceğiz ifadelerini kullandı,

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY