Tarih: 17.08.2023 12:36

Mustafa Sandal, Çocuk İstismarına Karşı Sert Tepki Gösterdi

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye'nin Şanlıurfa iline bağlı Bozova ilçesinde meydana gelen üzücü bir olay, ülkenin önemli isimlerinden birinin sert tepkisine neden oldu.

İddiaya göre, Suriye uyruklu bir fırıncının 9 yaşındaki bir çocuğa istismarda bulunduğu haberleri, hem ilçede hem de ülke genelinde büyük bir infiale neden oldu.

Meseleye sessiz kalmayan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duruma tepki gösterdi. "Şeref, namus, edep yoksunu bu mahlukların yaptıklarına 'dur' demenin vakti geldi de geçiyor bile." diyen Sandal, "Bedeli ne olursa olsun ülkemizden defolup gideceksiniz!" ifadelerini kullandı. Sandal, duygusal paylaşımında bu tür suçlara sessiz kalınmaması gerektiğini vurgulayarak, "Benim artık şu kalan ömrümde 1. gündemim son nefesime kadar bu olacak!" şeklinde açıklama yaptı.

Olayın yaşandığı ilçede toplanan insanlar, tepkilerini yürüyüş ve oturma eylemi şeklinde gösterirken, polis de duruma müdahale etmek zorunda kaldı. İddianame sonrasında şüpheli fırıncının adliyeye sevk edildiği ve tutuklandığı belirtildi.

 
 
 
 

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY