Tarih: 21.07.2022 08:56

NEDİM ÖMER, BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Nedim Ömer, kulüp tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu İsmet Deniz, As Başkanımız-Protokol ve Basın Sözcüsü Kemal Aydın ile Sportif Direktör Can Cangök de yer aldı.

Konuşmasına kulübün borcunun yaklaşık olarak 110 Milyon TL olduğu açıklayarak başlayan Başkan Nedim Ömer, FIFA ve UÇK dosyalarının çözümü ile transfer yasağının kaldırılması için yoğun mesai harcadıklarını ve kulübün borcunu kapatmak için görevde olduklarını belirtti. Başkanı kulübümüze vermiş oldukları desteklerden dolayı Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yasin Sağay, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya teşekkür ederek takıma yeni bir tesis kazandırılmasının gündemde olduğunun müjdesini verdi.
Başkan ardından sözü alan Sportif Direktör Can Cangök ise, teknik direktör konusunda çalışmaların sürdüğü ve çalışmalar sonuçlanana kadar altyapıda görev almak üzere anlaşılan Muhammet Yılmaz ve ekibiyle yeni sezon hazırlıklarının başlayacağını açıkladı. Genç futbolcularımıza güvendiğini ifade eden Cangök, takımımızın Ağustos’un ilk haftasında kampa gideceğini ve 4-5 hazırlık maçı oynamayı planladıklarını sözlerine ekledi.
Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu İsmet Deniz de, transfer yasağının kaldırılması için yapılan görüşmelerde, ilgili dosyalardan kulübümüzün lehine indirimler aldıklarını belirterek geçtiğimiz sezon kadromuzda bulunan futbolcularla da pazarlıkların sürdüğünü söyledi. Futbolcuların maddi beklentilerinin yüksek olduğunu sözlerine ekleyen Deniz, hiçbir futbolcunun Balıkesirspor’dan büyük olmadığını vurguladı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY