Tarih: 29.11.2023 17:51

Orhan Gaga Yine Sahalarda

Facebook Twitter Linked-in

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, ilçenin dört bir yanında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinliyor ve yerinde çözümler üretiyor.

Gaga, yaptığı açıklamada, "Masadan değil sahada problemleri dinleyip, yerinde müdahalelerde bulunuyoruz. Ben bilirim değil, ortak akılla düşünüp çözümleri üretiyoruz. Bugün ilçemiz Dereköy, Mancılık Orhanlar ve Kayalar mahallelerimizi ziyaret ederek kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya geldik.

Birlikte hareket ediyor, sizleri dinliyor ve yerinde çözümler üreterek daha yaşanabilir bir Balya'yı beraber şekillendiriyoruz. Daha çok yol yürüyeceğiz, çok söz söyleyeceğiz ve ilçemizi birlikte yöneteceğiz. Olmaz denileni birlikte olduracak, yapılmaz denileni birlikte yapacağız!" dedi.

Gaga'nın ziyaretleri sırasında, vatandaşlar belediyenin hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. Vatandaşlar, Gaga'dan ilçenin sorunlarının çözümü için daha fazla gayret göstermesini istediler.

Gaga, vatandaşlarla yaptığı görüşmelerde, ilçenin altyapı, ulaşım, eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel alanlardaki sorunlarını dinledi. Gaga, vatandaşların sorunlarının çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Gaga'nın ziyaretleri, vatandaşlar arasında memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, Gaga'nın ilçenin sorunlarına çözüm bulmak için sahada çalışmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirttiler.

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY