Tarih: 30.09.2023 11:49

Orhan Gaga'dan Mahalle Ziyaretleri

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Göloba, Uzunçınar ve Karadağ mahallelerini ziyaret etti.

Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gaga, yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve mahallelerde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Gaga, Göloba Mahallesi'nde yol çalışmaları, Uzunçınar Mahallesi'nde park ve bahçe düzenlemeleri ve Karadağ Mahallesi'nde altyapı çalışmaları hakkında bilgi aldı. Mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelen Başkan Gaga, mahallelerde ihtiyaç duyulan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Gaga, yaptığı açıklamada, "Mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Mahallelerimizde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, eksikleri tespit ediyoruz. Mahallelerimizde yapılacak çalışmalar hakkında da vatandaşlarımızla istişare ediyoruz. Balya'mız için en güzeli, en iyisi için çalışmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimizi götürdüğümüz her nokta sadece mahallemize değil, Balya'mıza hayırlısı olsun." dedi.

Başkan Gaga'nın mahalle ziyaretleri, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, Başkan Gaga'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY