Tarih: 04.08.2022 15:15

SANA YAKIŞMADI IRKÇI SÖYLEM BAY BAŞKAN!

Facebook Twitter Linked-in

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanına söylediği ‘IRKÇI’ söylemden dolayı bugünlerde kamuoyunun gündeminden hiç inmiyor.

 

Geçtiğimiz günlerde Erdek’in son seçilmiş başkanı Hüseyin Sarı’nın ağır eleştirilerine maruz kalan ve Erdek Belediyesini kamu zararına uğrattığı iddaa edilen başkan Karışık, son birkaç gündür de Chp İlçe Başkanı Hale Tuna’ya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Örs için ‘IRKÇI’ sözleriyle gündemde.

Başkan Burhan Karışık ’ın Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna’ya ,ROMANDAN BAŞKAN YAPARSAN BÖYLE OLUR dediği iddaa ediliyor.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun Balıkesir’de düzenlediği MİLLETİN SESİ mitingine Örs’ün eski Başkan Hüseyin Sarı ile birlikte katılmasını hazmedemeyip bu sözleri söylediği ve Gençlik Kolları Başkanı Örs’ün konuyu parti disiplinine verdiği dilekçeyle şikayet ettiği biliniyor. Ayrıca da Chp İl Disiplin kurulundan çıkacak sonuca göre de yargıya başvuracağı belirtildi.

İnşallah böyle bir kelime edilmemiştir.

Kemel Kılıçtaroğlu ;Kimseyi ötekeleştirmeden, Doğu ile Batı'yı, Kuzey ile Güney'i Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Gürcüsü, Abazası, Romanı, Boşnağı, Arnavutu ayırt etmiyor,Çünkü Yaradan öyle emrediyor, 'yaratılanı seviniz, Yaradandan ötürü' diyen sözleri hala kulaklarımızda.

Bakalım göreceğiz Disiplin Kurulundan ne çıkacak. Son Olarak Başkan Karışık’a bir sözümüz var!

Bu kelimeleri kullandıysanız bir basın açıklamasıyla ROMAN vatandaşlarımızdan Özür dileyin,Demediysenizde çıkıp açıklayın!

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY