Tarih: 20.10.2022 19:37

Sındırgı Belediyesi Başkanı Ekrem YAVAŞ ''Tapulu Malımıza Hukuksuzca El Koydu'

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Yücel Yılmaz ve Sındırgı Belediye Başkanı AKP'li Ekrem Yavaş'ın katıldığı 'Doğal Şehir Sındırgı Tarihe Saygı Projesi' imza töreninde, bir vatandaş dedesinden miras yerini Yavaş'ın yasal olmayan bir yolla yıktığını söyleyerek, Yılmaz'a şikayet etti. Görevlilerin, "Bunu özel konuşalım" demesi üzerine vatandaş, "Özel konuşmak istemiyorum ben" diyerek, konuşmaya devam etmesi üzerine zabıta görevlilerince alandan uzaklaştırıldı...

Balıkesir Sıngırgı’da ‘Doğal Şehir Sındırgı Tarihe Saygı Projesi’ imza töreninde, bir vatandaş, AKP’li başkana, AKP’li başkanı şikayet etti. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, belediyenin canlı yayın yaptığı o anlarda ise ses kapatıldı.

 

Sındırgı’da ‘Doğal Şehir Sındırgı Tarihe Saygı Projesi’ imza töreninde bir kadın, dedesinden miras yerin yasal olmayan bir yolla yıkıldığını söyleyerek, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Yüzel Yılmaz’a, Sındırgı Belediye Başkanı AKP’li Ekrem Yavaş’ı şikayet etti.

Dedesinden kalan yerin maddi ve manevi yönünün çok büyük olduğunu ve Yavaş”ın burasını yıktığını söyleyen kadın, “Ben bunu avukata gidip danıştığımda, ‘Korkma kızım yıkamaz, yasal değil, kanunsuz, birşey yapamaz’ dedi. Ancak iki gün sonra burası dozerle yıkıldı. Burası benim atamın yeriydi. Ve burasını açık ihale ile 15 bin liraya Ekrem Yavaş başkanımız kapattı. Vebali çok büyük. Ata emanetimizin hakkını verseydi de alsaydı. Burası duvarlarla çevrili tapulu bir maldı. Başkan da diyor ki, ‘Burası terkedilmiş viraneydi, sahipsizdi, hasta bir adamın elindeydi’ hayır Ekrem Yavaş, dayım öleli 5 yıl oldu ve sen ‘yaşıyor’ diyorsun bilmiyorsun bile” diyerek tepki gösterdi.

ZABITA GÖREVLİLERİ ALANDAN UZAKLAŞTIRDI

Görevlilerin, ‘Bunu özel konuşalım’ demesi üzerine kadın, “Özel konuşmak istemiyorum ben” diyerek konuşmaya devam etti. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, belediyenin canlı yayın yaptığı o anlarda ise ses kapatıldı. Mağdur edildiğini ileri süren vatandaş, zabıta görevlilerince alandan uzaklaştırıldı.

 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY