Tarih: 19.09.2022 17:59

SUSURLUK BELEDİYESİ YENİKAPI TANITIM GÜNLERİNDE

Facebook Twitter Linked-in

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Başkan Yardımcısı Sibel Sarı ve Belediye İşletme ve İştirakler Müdürü Erhan Çalışkan ile birlikte 14-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Yenikapı’da düzenlenen “Balıkesir Tanıtım Günleri” etkinliğine katılarak İstanbul’da yaşayan Susurluklularla bir araya geldi.


Balıkesir İl Tanıtım Günlerinin en ilgi çeken stant alanlarından olan Susurluk standına Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Milletvekilleri; Avukat Belgin Uygur, Dr. Mustafa Canbey, Avukat Mutlu Aydemir ve Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan,
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve bir çok vatandaş yoğun ilgi gösterdi.


Belediye Başkanı Nurettin Güney, “İstanbul Yenikapı'da gerçekleştirilen Balıkesir il Tanıtım Günlerinde biz de Susurluk Belediyesi olarak yerimizi aldık. Tostumuzdan yemeyen ayranımızdan içmeyenin kalmadığı tanıtım günlerinde,
Susurluk'un üreten bir şehir olduğunu yöresel ürünlerimizle, projelerimizle,Ömür Üreten Kadınlarımızla tüm misafirlerimize bir bir anlattık. Emeği geçen belediye personelime, katkı sağlayan ve katılımda bulunan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Güney ayrıca Balıkesir Tanıtım Günleri etkinliğinde yer alan stantları da ziyaret ederek Susurluklular başta olmak üzere birçok ilden gelen misafirlerle sohbet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY