Tarih: 20.01.2023 21:34

TDP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Akma’dan Yeni Atanan Rektör Yardımcısına Fetöcü İddaası!

Facebook Twitter Linked-in

Baün’de Rektör yardımcıları belli oldu. Balıkesir Üniversitesi öğretim üyelerinden; Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu tarafından 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu uyarınca Rektör Yardımcısı olarak vekaleten görevlendirildi

Atamaların açıklanmasından sonra haber merkezimizi arayan TDP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Akma ilginç açıklamalarda bulundu.

‘’Bu Balıkesir’in kaderinden midir bilmiyorum ama,fetöcüler tekrar Balıkesir’e adım adım giriyorlar,geri dönüyorlar.

Fatih Satıl denilen adamı, fetöcülüğü mahkeme tarafından kanıtlı olan bir kişiyi nasıl rektör yardımcısı yaparlar?

Balıkesir’ i tekrar fetönün kandili mi yapmak istiyorlar. Fetö soruşturmasından gözaltına alınıp,mahkemede ifade veren bir kişi ‘’beni sohbetlere Fatih Satıl götürüyordu’’ demesine rağmen hakkında bir işlem yapılmadı. NEDEN?

Mahkemede adam fetö den yargılanıyor, Fatih Satıl ise rektör yardımcısı oluyor. Bu konuda daha ayrıntılı ve belgeleriyle birlikte önümüzdeki günlerde bir basın açıklamamız olacak.

Bu Fatih Satıl denilen adam üniversiteye fetöcülerimi tekrar taşıyacak,bunu mu istiyorlar?hatta ikinci bir şahsıda açıklayacağız’’ifadelerine yer verdi.

15 Temmuz Hain darbe girişiminden sonra dekanların istifası istenmiş bu dekanlar arasında Prof.Dr. Fatih Satıl’da istifa etmişti.

DEKANLARIN HEPSİ FETÖ'CÜ DEĞİL'

Bu arada Balıkesir Üniversitesi'ne bağlı 10 fakültede görev yapan dekan ve dekan vekilleri istifa etti. İstifacılar arasında yer alan Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Satıl, Facebook hesabında yaptığı açıklamada, bazı kaynaklarda dekanların istifasıyla ilgili çok garip başlıklar atıldığını belirtirken, "Duyan arkadaşlar ve dostlar da arayıp soruyorlar. Merak etmeyin dostlar. Öncelikle YÖK tedbir amaçlı Türkiye'deki tüm dekanların, yani bin 577 dekanın hepsinin istifasını istemiştir. Bazı gazete başlıklarında olduğu gibi bunların hepsi Fetöcü değ il tabii ki. Vatanına devletine bağlı, canını hiç düşünmeden vatanı için feda edecek olan vatansever birçok dekan var bu ülkede. Devletimiz büyüktür. Devlete itaat farzdır. Devletimiz bu noktada kim masum kim hain elbette ayıklayacak kudrete sahiptir. Önemli olan Allah devletimize ve vatanımıza zeval vermesin" demişti.

TDP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Akma’nın yapacağı ve ortaya koyacağı belgeleri merakla bekliyoruz. Bakalım göreceğiz ne Olacak?

 

 

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY