Tarih: 25.01.2024 11:03

Tıkır Tıkır Çalışıyor, Teker Teker Yapıyoruz. Söz Verdik Yaptık!

Facebook Twitter Linked-in

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga'nın 5 Yıllık Hizmet Raporu

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, görev süresinin beşinci yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, belediyenin başarılı bir performans sergilediğini ve verdiği sözleri tek tek yerine getirdiklerini belirtti. Başkan Gaga, vatandaşlara teşekkür ederek, hizmetlerin devam edeceğini vurguladı.

Başkan Gaga, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Göreve geldiğimizde sizlerin teveccühü ve desteğiyle başkanlığı devraldık. Bugüne kadar geçen beş yıl içerisinde, Balya'nın çehresini değiştirmek ve yaşam kalitesini artırmak adına var gücümüzle çalıştık. Bugün, söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz."

 

Başkan Gaga'nın vurguladığı hizmetler arasında öne çıkanlar şunlar:

Süt İşleme Fabrikası: İlçede önemli bir süt üreticisi olan Balya'da, küçük üreticilere destek olmak amacıyla hayata geçirilen süt işleme fabrikası, 2. dönemde faaliyete geçirilecek. Balya markasının oluşturularak ilçeye katma değer kazandırılması hedefleniyor.

Kilit Parke Taşı Döşeme: İlçe kırsal mahallelerinde yaşayan vatandaşların çamur problemini çözmek amacıyla 412,378 m2 kilit parke taşı döşendi.

KATI Atık Aktarma İstasyonu: Çevreci bir Balya olma hedefi doğrultusunda, yıllarca vahşi depolanan çöpleri içeren KATI Atık Aktarma İstasyonu faaliyete geçirildi.

Kapalı Pazar Yeri ve Eğlence Alanı: Altında bulunan atıl durumda olan alan, hijyenik bir ortamda yemek yenebilen, toplantı, düğün, iftar ve eğlence etkinliklerinin düzenlenebileceği bir alana dönüştürüldü.

Yazlık Kır Düğün Salonu: Belediyenin öz kaynaklarıyla inşa edilen modern yazlık kır düğün salonu hizmete açıldı.

Kırsal Mahallelerde Modern Alanlar: 46 kırsal mahallede, köylülerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapalı ve modern alanlar inşa edilerek, köylülere teslim edildi.

Başkan Gaga, sözlerini, "Hizmet etmekten ve Balya'yı daha yaşanabilir bir yer haline getirmekten büyük bir gurur duyuyorum. Siz değerli vatandaşlarımızın desteği olmadan bu başarıya ulaşamazdık. İlerleyen dönemde de projelerimiz ve hizmetlerimiz artarak devam edecek" diyerek tamamladı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY