Tarih: 22.08.2023 11:11

Ünlü YouTuber Merve Veziroğlu Yıldırım, Eşi Tarafından Bıçaklı Saldırıya Uğradı

Facebook Twitter Linked-in

Ünlü YouTuber Merve Veziroğlu Yıldırım, 20 gün önce eşi Yunus Yıldırım tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

32 yerinden bıçaklanan fenomen hastanedeki yaşam mücadelesini kazanarak, sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaparak bu süreçte yanında olan ailesine ve doktorlarına teşekkür etti.

Merve Veziroğlu Yıldırım, Sultan Abdülhamit Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin doktorlarına ve sağlık çalışanlarına minnettarlığını dile getirdi. Olayın ardından destek yorumları da gelmeye başladı. Saldırının nedeni, çift arasındaki şiddetli geçimsizlik olarak belirtildi. Ağustos ayının başında yaşanan olayda, Üsküdar'daki evlerine taşınan çift arasında şiddetli geçimsizlik yaşanıyordu. 20 gün önce sabah saatlerinde başlayan bir tartışmanın ardından Yunus Yıldırım, eşi Merve Yıldırım'a yatak odasında bıçaklı saldırı gerçekleştirdi.

Saldırgan daha sonra kendini ihbar etti ve gözaltına alındı. Merve Veziroğlu Yıldırım hastanede yaşam mücadelesi vererek sağlığına kavuştu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, dualar ve sevgilerin kendisine ulaştığını belirterek yaşadığı mucizevi kurtuluşa vurgu yaptı. Özellikle hastane personeli ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti ve eski sağlığına kavuşmanın zaman alacağını ifade etti. Yaşanan olayın ardından birçok tanınmış isim de destek yorumlarıyla paylaşımına destek verdi.

 
 
 
 

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY