Tarih: 21.11.2022 16:05

Zeybek Yeniden Aday

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Karesi İlçe Başkanlığının 27 kasım da yapılacak olan kongresinde , mevcut başkan İsmail Zeybek yeniden başkanlığa aday olduğunu Karesi İlçe teşkilat binasında düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

 

Kalabalık bir partili ve destekçileriyle basının karşısına geçen başkan Zeybek;

Bilindiği üzere Genel Başkanımız Meral Akşener’in olurlarıyla 22 Ağustos itibariyle Karesi İlçe Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Görevimizin başında daha bir ay olmadan Genel İdare Kurulu’muzun aldığı karara istinaden partimizin Türkiye genelinde kongre süreci başladı. Bu süreçte Sayın Genel Başkanımızın bizlere duyduğu güveni sürekli hale getirebilmek ve şahsıma, yönetimime duyduğum güven neticesinde bu işin altından kalkabileceğimizi öngördüğümüz için Karesi İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.

Siyasi çalışmalarımız esasen partimizden yaklaşık bir sene önceye dayanıyor. 2017 yılında ülkemiz açısından dönüm noktası olan referandum süreci yaşadık. Maalesef ülkemiz evet-hayır kıstasına mahkum ederek milletimizi çok derin şarampole yuvarlamak istediler. Bunun sonucunu şu an milletimiz acı gerçeklerle yaşıyor. Genel başkanımız önderliğinde Anayasa’ya Hayır Platformunda mensubu bulunduğum Türk Hukuk Enstitüsü ile beraber çeşitli çalışmalar yaptım. Akabinde 2017’de partimizin kuruluş sürecinin ardından gençlik yapılanmasında görev aldım. Balıkesir’e geldikten sonra ilk il kongremizde Hakan Göre’nin listesinde yer aldım ve Balıkesir’de İYİ Partiyle siyasete adım attım. Bunun ardından mensubu bulunduğum Karesi teşkilatında önceki dönem başkanımız Semih Tunçlu önderliğinde çeşitli çalışmalarda bulunduk. Bunların sonucunda Karesi’de İYİ Parti’nin tanınırlığını artırmaya çalıştık ve çok güzel işlere imza attık.

Biz neden adayız? Hayatımın sonuna kadar benim için bir övünç ve onur vesikası olacaktır Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in Karesi’de bu işin altından İsmail Zeybek kalkabilir demesi, bizlere güvenmesi, teşkilatımıza, yönetimimize güvenmesi bizleri çok bahtiyar etmiştir. Bu güveni sürekli kılmak adına ayrıca üyelerimizin teveccühünü boya çıkarmamak adına kendimize, ekibimize güveniyoruz. Genciz, dinamiğiz, güçlüyüz biz bu işin altından Allah’ın izniyle kalkacağız. Milletimizin mahkum edilmeye çalışıldığı ekonomik buhrandan milletimizi bir an evvel çıkarmak için iyiliğin iktidarını, partimizin iktidarını Karesi’den başlatmak için, Karesi’den bir kıvılcım olmak için ilçe başkanlığına adayız.

İlçe başkanı olarak üç ayımız geride kaldı. Bu süreçte birçok kongre çalışmalarımız, delege çalışmalarımız oldu. Biz seçildikten sonra ne gibi bir yönetim sergileyeceğiz? Bizim amacımız büyük. Bizim amacımız gençlerin umudunu geri vermek, gençlere hayal kurabilir bir Türkiye bırakmak. Biz genciz, gençler eğitimlerini tamamladıktan sonra nasıl kendimi yurtdışına atabilirim diye düşünüyorlar. Bu beyin göçünü tersine çevirmek için hedeflerimiz, azmimiz, güvenimiz büyük. Bunun için katılımcı demokrasiyi partimizin iç organlarında da tam anlamıyla tezahür ettirmek suretiyle demokrasinin bütün işlevlerini kazandırarak hem katılımcı demokrasinin, hem parti içi demokrasinin hakim kılarak İYİ Parti’yi Karesi’de önce 2023 genel seçimlerinde, sonra 2024 yerel seçimde Karesi Belediyesi’ni, nihayetinde Büyükşehir Belediyesini iyilikle donatacağız. Onun için çk büyükbir yolculuğa çıkıyoruz. Zorlu bir yolculuk. Lakin gençliğimiz, motivasyonumuz, özgüvenimiz var. Her şeyin arkasında genel başkanımızın, milletimizin büyük güveni var. Bu güveni boşa çıkarmayacağız. Bu güven için gece gündüz çalışacağız ve inşallah İYİ Parti’nin iktidarını Karesi’den başlatacağız. Karesi iyi olacak. Genel Başkanımızın dediği gibi başaracağız, başaracağız, başaracağız ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY